top of page

3 cercles de dones: Viatge per l'arquetip de la donzella (ABRIL - MAIG - JUNY 2022)


Us faig arribar la informació sobre els 3 cercles de dones que es farà a la consulta en els següents 3 mesos per celebrar l'entrada de la primavera.


L'Anna és l'encarregada de guiar aquests 3 cercles i us he de dir que per experiència pròpia i com a opinió personal (ja que he pogut estar en varis cercles seus) crec que és una experta en el tema, i penso que és una aventura única, poder compartir altres vivències de dones, i poder sentir vàries emocions i experiències que de ben segur portem ben endins!


Us passo una breu explicació dels 3 cercles, tot i que si voleu més informació podeu contactar directament amb ella, ella us ho explicarà encantada (ANNA: 630.59.29.83):


CERCLE DE DONES: Viatge per l'arquetip de la donzella.

Un viatge intern per a connectar amb l'energia de la primavera. Un cicle de 3 mesos per a nèixer, crèixer i florir.


- Primer cercle: 9 d'abril: LA DONZELLA NEIX. Després d'un hivern fred, la primavera és l'estació que la precedeix i ho fa per començar a sembrar els primers rajos del sol que començaran a donar caliu a la mare terra per a que comenci a despertar-se de la seva letargia. Amb l'arribada de la primavera, els animals comencen a sortir de les coves, així com els arbres i arbustos que estaven glaçats i estèrils, començaran a cobrar de nou vida, portant nous brots i fertilitat a la terra.

En aquest primer cercle de dones, celebrarem l'arribada de la donzella, sortint de la cova que havíem estat hivernant fins ara per posar mirada i consciència als nostres somnis, anhels i donar-li la importància necessària per a que agafin arrels fortes per a néixer, créixer i florir amb llum.

- Segon cercle: 21 de maig: LA DONZELLA CREIX: Totes les dones que conformen el món han estat nenes i aquestes nenes viuen dins de cada una de nosaltres encara. Totes hem crescut, cada una amb una història familiar, amb uns somnis, una personalitat, i ens hem forjat fins a ser la dona en la que ens hem convertit.

En aquest cercle et convidem a realitzar un viatge en el temps, un viatge on el destí és la teva infància i el propòsit és re-connectar amb aquella nena que un dia vas ser.

Des d'una mirada d'amor, respecte i tendresa ens aproparem a reconèixer la nena en les dones adultes que som. La nena interior ens espera per a que juntes tornem a nèixer, crèixer i tornar a riure, ballar i jugar.


- Tercer cercle: 18 de juny: LA DONZELLA SURT AL MÓN: Quan tota nena comença la seva etapa fèrtil amb l'arribada de la primera menstruació, hi ha un canvi en el seu cos, a nivell intern i extern.

Deixa enrere la nena que era per endinsar-se en el viatge cap a l'adolescència, en el que comença a sortir de la zona de confort per observar el món des de la creació dels seus propis ideals.

La donzella que un dia vam ser ens convida a sortir, a jugar, a experimentar, a endinsar-nos a descobrir el món que ens movia internament i a descobrir-nos a nosaltres mateixes.

En aquest cercle ens endinsem en l'adolescent que un dia vam ser, restaurant els dons i les virtuts que la caracteritzaven, treballant les nostres màscares i recuperant la essència del que ens feia vibrar i descobrir el món des de la espontaneïtat.


DATES I HORARIS:

- 9 d'abril del 2022

- 21 de maig del 2022

- 18 de juny del 2022

els 3 cercles seran de 10:30h a 12:30h


APORTACIÓ:

- Triologia sencera: 60 €

- Cercle individual: 22€

Amb reserva prèvia, s'ha de fer la reserva contactant amb l'Anna: 630.59.29.83)


LLOC:

Gimnàs de la consulta Sílvia Grau - Fisioteràpia i Osteopatia. Salut per la dona.

C/ La Tossa, 3 (Baixos)

08711 - Òdena


SERAN GRUPS REDUÏTS DE 6 PERSONES.

Per més informació, contacta amb l'Anna: 630.59.29.83




Desitjo que us agradi! 💖

9 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page