top of page

Setembre...Massatge de cames gratuït* / Septiembre...Masaje de piernas gratuito*


Em fa molt feliç anunciar-vos que aquest setembre celebro sis anys que fa que la consulta està oberta!!! I és gràcies a totes vosaltres, que feu possible que pugui continuar obrint la porta dia rere dia amb il·lusió, intentant ajudar-vos en millorar la vostra qualitat de vida; treballant en la professió que més admiro i estimo. Així que un cop més, gràcies a totes les que ho feu possible.

Per celebrar aquest 6è aniversari, mitjançant un sorteig, he decidit regalar una SESSIÓ DE MASSATGE DE DESCÀRREGA DE CAMES GRATUÏT* a alguna de les assistents que acudeixin a la consulta al llarg de tot el mes de setembre. Ja ho vam fer fa uns anys i com que va tenir molt d'èxit, ho vull repetir.

Així doncs, desitjo que us faci il·lusió: Senzillament, un cop hàgiu assistit a la sessió haureu d'omplir un formulari (qui vulgui participar en el sorteig) perquè quedi registrada la vostra visita; i el dia 1 d'octubre, d'entre totes les participants, es realitzarà un sorteig. La guanyadora serà notificada perquè pugui gaudir de la sessió del massatge de descàrrega de cames gratuït* durant el mes d'octubre.

Condicions: * La sessió del massatge de cames és de 30 minuts, i únicament és vàlid per la pacient guanyadora. * La sessió només es podrà gastar durant el mes d'octubre del 2023. * El sorteig es realitzarà el dia 1 d'octubre del 2023, un cop se sàpiga la guanyadora es comunicarà directament a la pacient


-------------------------------------------------------------------------------

¡Buenos días a todas!


¡Me hace muy feliz anunciaros que este septiembre celebro seis años que hace que la consulta está abierta! Y es gracias a todas vosotras, que hacéis posible que pueda seguir abriendo la puerta día tras día con ilusión, intentando ayudaros en mejorar vuestra calidad de vida; trabajando en la profesión que más admiro y quiero. Así que una vez más, gracias a todas las que lo hacéis posible.

Para celebrar este 6º aniversario, mediante un sorteo, he decidido regalar una SESIÓN DE MASAJE DE DESCARGA DE PIERNAS GRATUITO* a alguna de las asistentes que acudan a la consulta a lo largo de todo el mes de septiembre. Ya lo hicimos hace unos años y como tuvo mucho éxito, quiero repetirlo.

Así pues, deseo que os haga ilusión: Sencillamente, una vez hayáis asistido a la sesión deberéis rellenar un formulario (quien quiera participar en el sorteo) para que quede registrada vuestra visita; y el día 1 de octubre, entre todas las participantes, se realizará un sorteo. La ganadora será notificada para que pueda disfrutar de la sesión del masaje de descarga de piernas gratuito* durante el mes de octubre.

Condiciones:

* La sesión del masaje de piernas es de 30 minutos, y únicamente es válido para la paciente ganadora.

* La sesión sólo se podrá gastar durante el mes de octubre de 2023.

* El sorteo se realizará el día 1 de octubre de 2023, una vez se sepa la ganadora se comunicará directamente a la paciente






0 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page